Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Straatsburgreis (org. SF-Brabant) AFGELAST

12 december - 14 december

 

Beste vrienden senioren,

Covid heeft een nieuw slachtoffer geëist: onze reis naar Straatsburg. We hebben eergisteren contact gehad met de “public relations dienst” van het Europees Parlement en er is nog altijd geen duidelijkheid wat de bezoeken betreft; voorlopig aanvaarden ze geen groepen. Onze optie op de hotelkamers verlengen is niet mogelijk; we verplaatsen ons initiatief daarom naar volgend jaar. Dit desnoods dan niet tijdens de kerstperiode.

We werken aan een alternatief, dat hoogstwaarschijnlijk op 15.12.21 zal plaats hebben en een bezoek aan het Vlaams- en federaal parlement zal behelzen met mogelijkheid de lunch te nuttigen in het restaurant van het Vlaams parlement. Daarna nog mogelijkheid af te zakken naar het Vlaams huis. Wij houden u op de hoogte.

Het zal dus een eendagsactiviteit worden i.p.v. een driedaagse reis. Met onze excuses; dit alles gebeurt natuurlijk buiten onze wil.

Met vriendelijke groeten,

Ludo Monballiu, voorzitter SF Brabant

 

 

 

Het SF Brabant plant een driedaagse reis naar Straatsburg en het Zwarte Woud. Pas binnen enkele weken zullen de bezoeken aan het EP  hervat worden. Ook hier was corona lange tijd spelbreker. Wij hadden al een optie van voor de coronacrisis; vandaar dat ons bezoek nog dit jaar kan doorgaan. De vertrekdatum zal 14 of 15.12 zijn; zo gauw we zekerheid hebben, delen we dit mee. Geïnteresseerden kunnen de voorziene vertrekdata alvast optioneel in hun agenda noteren. Inlichtingen: 02/721.22.54  –  0471/75.23.36.

Uiteraard staan bezoeken aan de kerstmarkten in de Elzas en/of het Zwarte Woud ook op de agenda

Geïnteresseerden kunnen de data alvast noteren

 

Gegevens

Begin:
12 december
Einde:
14 december

Organisatoren

Ludo Monballiu
Suzy Jacobs