Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wij bezoeken Brugge (org. SF Brabant)

9 juni @ 10.45u

€5,00

SENIORENFORUM Brabant                                                                               

 WIJ BEZOEKEN  B R U G G E

Wij kennen Brugge allemaal “oppervlakkig”. We waren onder de indruk van de mooie gildenhuizen, de stemmige pleinen, het stadhuis en het Belfort, de prachtige kunstschatten. Het historisch stadscentrum reflecteert de macht en belangrijkheid van de stad in de Bourgondische periode. Wij bieden u nu de kans de stad “grondiger en diepgaander” te leren kennen. Onze voorzitter van het SF Brugge en Oostkust die stadsgids is te Brugge, zal ons deskundig begeleiden en instrueren. De stadswandeling brengt ons langs  het stadspaleis van Gruuthuse, de Dijver, de godshuizen, de reien, het oude Sint-Janshospitaal, de overwelfde vismarkt, de pikante Stoofstraat met de badhuizen, de Burg, de Markt enz.

Samenkomst : We komen om 10.45 u. samen aan de hoofdingang van het Concertgebouw, ’t Zand 34, Brugge. Met de wagen : Parking “Centrum-Zand” = vlakbij. Met de trein : bussen aan het station. Elke 5 min. vertrekt er een bus richting centrum – ’t Zand. Halte naast het Concertgebouw. Te voet is het van het station +- 10 min. wandelen langs het wandelpad door het Albertpark. Kostendelend meerijden met andere deelnemer: hangt af van het aanbod.

Inschrijving : € 5 te storten op rekening BE44 0689 1002 6745 van het Seniorenforum.

Duur wandeling : +- 2 u. We lassen eventueel een stop in om even uit te blazen op een Brugs terrasje.

Na de wandeling (suggesties):

*De innerlijke mens versterken in een van de talrijke restaurantjes.

*Winkelen in de bekende winkelstraten als de Steenstraat, Wollestraat, Langestraat, Geldmuntstraat, St-Jacobsstraat e.a.

*Boottochtje op de reien (+- € 12,00).

Inlichtingen: 02/721.22.54  0495/24.84.13  0477/23.42.57  0471/75.23.36

We hopen op uw aanwezigheid. Een weekdag begin juni is nog doenbaar. Daarna verandert Brugge in een toeristische heksenketel….

Seniorenforum Brabant

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
10.45u
Kosten:
€5,00

Organisatoren

Ludo Monballiu
Suzy Jacobs
Seniorenwerking Vlaams-Brabant.

Locatie

Hoofdingang Concertgebouw
't Zand 34
Brugge, West-Vlaanderen 8000
+ Google Maps