Afscheid van 2020

Wij, senioren, hebben zich in deze moeilijke tijden gedisciplineerd gedragen en de coronarichtlijnen stipt opgevolgd.  Ondanks de geleverde inspanningen is het onze groep die de zwaarste tol betaalde.  Laat ons dan ook even stilstaan bij de duizenden senioren die het Chinese longvirus niet overleefden.

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. In de woonzorgcentra werd gestart met de vaccinatie, en voor eind mei zouden alle 65-plussers – zij die het wensen uiteraard – zo’n spuitje krijgen. Een ‘normaal’ leven komt eraan, als we de vele experten moeten geloven.

Dus, leef en geniet in 2021, beste mensen.  Maar blijf ook waakzaam voor de politiekcorrecte waanzin, die onze samenleving ontwricht. Want progressieve krachten doen er alles aan om onze waarden, normen en tradities, naar de haaien te helpen.

Maar laat ons positief afsluiten

In naam van het voltallig bestuur van het Seniorenforum Vlaanderen, wens ik u, en al uw dierbaren, het allerbeste wensen voor 2021: meer vrijheid, rechtvaardigheid, strijdlust, geluk en GEZONDHEID.

Roeland Van Walleghem

Secretaris SF-Vlaanderen

%d bloggers liken dit: