Berlijn! Hoeveel nog?

20161220berlijnaanslagislam

Dit is de tol van de welkomstcultuur

Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in reactie op de aanslag in Berlijn waarbij 12 mensen het leven lieten en 48 mensen gewond raakten.

Zaventem, Nice, Parijs, Brussel, Charleroi, München, Würzburg, Saint-Etienne-du-Rouvray, Magnanville, Ansbach, Garde-Colombe,…Berlijn. Het lijstje van Europese steden en dorpen waar de afgelopen twee jaar een jihadistische aanslag is gepleegd groeit opnieuw aan. Sinds Charlie Hebdo verloren al 319 Europeanen het leven bij islamitisch geweld.

Dat aan de vooravond van kerst, het symbool van vrede, het Westen in zijn hart wordt geraakt door iemand die hier werd opgevangen en verzorgd, is zonder meer tekenend. Het toont aan dat de Westerse gedachte dat alle mensen broeders zijn, niet wederzijds is. Zolang men die ongemakkelijke waarheid niet aanvaardt en er gepast naar handelt, zullen er nog vele Berlijns volgen.

De verantwoordelijkheid van bondskanselier Merkel die samen met haar Europese vazallen het Avondland heeft opgezadeld met een mensenmassa die ons cultureel, sociaal-economisch en zelfs lijfelijk naar het leven staat, is zonder meer verpletterend. Als Europeanen kunnen wij alleen maar oproepen dat deze Keizerin van de open grenzen, en in haar kielzog al diegenen die haar beleid propageren, hun evidente conclusies trekken.

Wat is er nog meer nodig om openlijk de strijd aan te binden met een haatdragende ideologie zoals die van Stockholm tot Athene wordt gepredikt en beleden? Als er één ding is dat we onze doden en gewonden verschuldigd zijn, is het wel dat we er alles aan doen opdat dit nooit meer kan gebeuren. Stel daarom een immigratiestop in voor mensen uit islamitische landen, ga over tot permanente grenscontroles, sluit de subsidiekraan naar de islam en voer een kordaat terugkeerbeleid. Met 319 doden heeft de tol van de welkomstcultuur meer dan haar limieten bereikt.

%d bloggers liken dit: