Bevallen op Lampedusa

Op 1 augustus om 23.40 uur is in het gezondheidscentrum van Lampedusa de dochter geboren van een van de vele Afrikaanse vrouwen die besloten hadden naar Italië te komen om er gratis te bevallen.

Door de wet-Zampa, genoemd naar de linkse politica, begint voor deze dame een gegarandeerd verblijf van minstens 18 jaar. De wet-Zampa van 2017 bepaalt immers dat elke ‘minderjarige’ die per boot aankomt, in het land mag blijven tot hij/zij meerderjarig is. Dat geldt eveneens voor de moeder en haar andere kinderen. Dan hebben we nog de wetgeving rond de familiehereniging, waardoor papa, bomma, bompa en broers & zussen later mogen overkomen. Of hoe een boreling voor een grote volksverhuizing kan zorgen in de EU van de gutmenschen.

De moeder, 38 jaar oud, was geëvacueerd van het NGO-schip dat haar in Libië had opgevangen en in de namiddag overgebracht naar het kleine eiland. Afkomstig uit Ivoorkust en reeds moeder van een tweeling, liep zij het ‘gevaar’ te vroeg te bevallen, aldus de gezondheidsautoriteiten in Palermo. Zij beviel van een meisje, dat nu de naam draagt van Maria Raimondo, een verpleegster uit Corleone die de vrouw voortdurend bijstond.

En natuurlijk zullen de Europeanen het levensonderhoud van deze twee Ivoriaanse vrouwen betalen – plus eventuele andere kinderen die zij meebrengt, aangezien zij daar recht op zal hebben.

Waarom naar Europa komen? Het is een manier om aan de verveling te ontsnappen en de jackpot te winnen, want Ivoorkust is een van de vredigste en rijkste landen van Afrika.

Zolang zulke wetten blijven bestaan, zal de waanzinnige migratie aanhouden.

RVW

%d bloggers liken dit: