Denen sluiten de deur!

Mensenlief, wat voelt dat goed aan. Leugenjournalisten en linkse Gutmenschen zien steigeren door de Deense maatregelen m.b.t. het asielrecht. Het scheelt geen haar of de Denen vullen het lijstje van de neonazi’s aan. Mochten het geen sociaaldemocraten zijn, die die maatregelen willen treffen,  die naam was al gevallen.

Nochtans zijn de geplande hervormingen niet meer dan normaal. Zolang een gelukzoeker geen officiële toestemming heeft gekregen om in Denemarken te blijven, hoeft hij of zij geen voet in het land te zetten. Hij/zij komt er niet in, zo simpel is het. Wie bovendien illegaal het land toch tracht binnen te komen, krijgt nooit meer de toelating om in het land te blijven.

Je gaat niet bij mensen naar binnen zonder hun toestemming, en je gaat niet in hun bed zitten terwijl zij erover nadenken of ze je wel zullen accepteren.  Het fantastische van wat er in Denemarken gebeurt, is dat alle partijen – of bijna alle – het erover eens lijken te zijn dat er dringend een einde moet komen aan de invasie, aan de bezetting. En zij hebben er geen moeite mee te zeggen dat er geen nieuwe migranten nodig zijn, aangezien de landen van vertrek weigeren de migranten terug te nemen die al in Denemarken zijn! Vooraleer de verdraagzame Scandinavische landen zo’n maatregelen overwegen, is de gekende laatste druppel reeds uit de emmer gelopen.

De EU en de linkse verenigingen zijn niet gelukkig. Et alors! Wat maakt het uit, het belangrijkste is dat de Denen heer en meester zijn in hun eigen huis, toch?  Hadden wij maar zo’n bestuurders, in plaats van het allegaartje van de huidige loserscoalitie.

RVW

%d bloggers liken dit: