Deze avond om 19u30 rechtstreeks een studiogesprek met Tom Van Grieken

Vandaag werd het eerste boek van Tom Van Grieken, ‘Toekomst in eigen handen – opstand tegen de elites’ officieel voorgesteld aan de pers.

In zijn boek zet de Vlaams Belang-voorzitter op papier waarom de patriottische, sociale rechterzijde de kracht van de toekomst is. Waarom democratie, welvaart en sociale rechtvaardigheid het best kunnen georganiseerd worden binnen het kader van de natiestaat. Met de blik vooruit gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg. Van de boerkini over de invoering van een burgerschapsdienst tot het EU-lidmaatschap. Geen heilig huisje blijft nog heel.

Studiogesprek

Naar aanleiding van de lancering van het boek, zenden we deze avond om 19u30 rechtstreeks een studiogesprek met Tom Van Grieken uit via onze Facebookpagina www.facebook.com/vlbelang .

Tom komt naar je toe!

Om u de kans te geven de voorstelling van het boek vanop de eerste rij bij te wonen, toert Tom Van Grieken Vlaanderen rond. Zo houdt hij in elke provincie halt.

  • West-Vlaanderen: donderdag 4 mei om 20u00 in Hotel Van der Valk, Kapellestraat 146, Oostkamp
  • Antwerpen: vrijdag 5 mei om 20u00 in Hotel Ter Elst, Kattenbroek 1, 2650 Edegem
  • Oost-Vlaanderen: zaterdag 6 mei om 20u00 in Monasterium Poortackere, Oude Houtlei 56, Gent
  • Limburg: zondag 7 mei om 14u00 in Hassotel, Sint-Jozefstraat 10, Hasselt
  • Vlaams-Brabant: vrijdag 12 mei om 20u00 in Cultuurhoeve Mariadal, Kouterweg 2, Zaventem

Wie niet op een boekvoorstelling aanwezig kan zijn, kan het boek bestellen via www.tomvangrieken.be aan de prijs van 19,95€ (+ 5€ verzendkosten) of via 02 219 60 09. Het boek wordt u dan toegestuurd.  Het boek is ook te verkrijgen in de betere boekhandel.

Met vriendelijke groeten,
Vlaams Belang

%d bloggers liken dit: