Een man werd onthoofd

Een geschiedenisleraar werd onthoofd, in Frankrijk, in 2020, omdat hij zijn werk deed. Omdat hij zijn studenten, opgroeiende kinderen,  heeft uitgelegd wat vrijheid van meningsuiting betekent. Zijn hoofd werd afgesneden door een Tsjetsjeense islamist die de vluchtelingenstatus bezat, wat wil zeggen dat hij alle bescherming van Frankrijk verkreeg, waaronder levensonderhoud en medische verzorging.  Om tot zijn gruwelijke actie over te gaan, deed de beul een verplaatsing van meer dan 100 km.

We waren allemaal even verdoofd, u en ik, door dit nieuws, door dit vreselijke woord,  ‘onthoofding’, dat afgelopen weekeinde op de voorpagina’s van MSM verscheen.  Met de dood in hart heeft de leugenmedia hierover wel moet berichten.

Vandaag de dag leven in Frankrijk, en bij uitbreiding in Europa, barbaren van ergste soort, monsters opgeleid door middeleeuwse imams. Tientallen individuen hebben al toegeslagen, anderen zullen  macabere onderneming voortzetten, in de naam van Allah.

Al meer dan 40 jaar lopen inwoners van onze Europese landen het gevaar slachtoffer te worden van die wereldvreemde doctrine. We zijn verdoofd door blindheid, leugens, lafheid en valse informatie. Honderden levens werden weggevaagd, honderden families in rouw gedompeld. Jaren van horror, van drama, van tranen. Wandelaars worden weggemaaid met vrachtwagens, jonge, onschuldige mensen die concerten bijwonen worden laffelijk neergeschoten, Hetzelfde gebeurt met journalisten, politiemensen, en noem maar op.

Na elke gruwel zien we de parade van de dwazen. Een defilé van pluche diertjes, witte ballonnen, kindertekeningen, theelichtjes en plechtige verklaringen van kleurpolitici, die steevast verklaren dat we zeker geen amalgaam mogen maken. Erger nog, ‘gematigde’ imams, krijgen dan nog de meest persaandacht, gewoon omdat ze een bordje meedragen, waarop staat dat de islam gelijk staat aan vrede. Moet er nog woestijnzand zijn? De meest elementaire regels van onze samenleving, scheiding tussen kerk en staat, en de gelijkheid tussen man en vrouw, is er voor dat volkje al te veel aan.

Gisteren was er in Parijs een groots opgevatte huldeherdenking voor Samuel Patty.  Heel de fine fleur van de Franse politiek – zij die verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie – was van de partij, van Hollande over Sarkozy tot Manuel Valls. Het leek wel Le bal des faux-culs !

Duizenden hebben de oorlog verklaard aan onze westerse beschaving. Honderdduizenden zeggen dat ze onze ‘decadente’ manier van leven niet willen. De vele peilingen liegen er niet om. 74% van de Franse moslims onder de 25 jaar – driekwart – zegt dat ze de islam voor de republiek zetten! Beetje bij beetje, dag na dag, legt het islamitische totalitarisme zijn wetten en regels op.

Hoelang moeten we dat nog tolereren?

RVW

%d bloggers liken dit: