Het zullen uw kinderen of kleinkinderen maar zijn….

Vlaams Belang betuigt medeleven met slachtoffers Manchester

Charleroi, Zaventem, Nice, Parijs, Brussel, München, Würzburg, Saint-Étienne-du-Rouvray, Magnanville, Ansbach, Garde-Colombe,… en nu ook Manchester. De lijst waar de afgelopen maanden een jihadistisch bloedbad werd aangericht dikt steeds sneller aan. Sinds het drama van Charlie Hebdo verloren al bijna 400 Europeanen het leven bij islamitische aanslagen.

Dat deze gruwelijke daad plaatsvond op een concert van een tieneridool, waar duizenden kinderen aanwezig waren, toont aan dat het de daders aan elk greintje menselijkheid ontbreekt. Voor de zoveelste keer worden we met onze neus op de monsterlijke feiten gedrukt: door een decennialang volgehouden laks immigratie- en veiligheidsbeleid lopen onze straten vol met individuen die geen boodschap hebben aan onze Europese waarden. Erger nog: velen van hen gaan over tot het actief bestrijden ervan.

“Het lijkt erop dat islamitische terreuraanslagen dagelijkse kost zijn geworden in het Westen. De combinatie van een opengrenzenbeleid met een naïef veiligheidsbeleid en vooral de halsstarrige weigering om de vijand bij naam te noemen, heeft voor de zoveelste keer op rij geleid tot een gruwelijke aanslag met veel onschuldige dodelijke slachtoffers. Zolang die combinatie blijft bestaan, zullen er nog veel Manchesters volgen”, reageerde een geschrokken Tom Van Grieken.

Vandaag staan we stil bij de vele slachtoffers en hopen we op een spoedig herstel van de vele gewonden, maar morgen moeten er daden komen.

Tom Van Grieken

Voorzitter Vlaams Belang

%d bloggers liken dit: