Hypocrisie troef in het VP

Gisteren, tijdens het debatje in het Vlaams Parlement, over de moord op de homoseksuele man in Beveren, bereikte de hypocrisie weer een hoogtepunt. De hoofrollen waren daarbij weggelegd voor Somers (VLD) en D’Haese van de Amadezen.

Het het ergerde zelfs voorzitster Homans (N-VA): Collega’s, ik vond dit eigenlijk een zeer sereen debat, wat het eigenlijk ook absoluut waard is. Die laatste opmerkingen, niet alleen die van u, collega D’Haese, ontsieren het debat ontzettend, vind ik persoonlijk.

Het volledige verslag kan u inzien via: https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1486872/verslag/1489382

Hypocriet land

Dit land onderhoudt relaties met zo’n 70 landen waar homoseksualiteit strafbaar is, waaronder 9 landen die daarvoor officieel de doodstraf uitspreken. Dat dit quasi allemaal moslimlanden zijn, horen ze niet graag de Somers’en en C°

Deze landen zijn: Afghanistan, Brunei, Iran, Jemen, Mauritanië, Nigeria, Saoedi-Arabië, Sudan en de Verenigde Arabische Emirtaten.

Neen, Noord-Korea, staat er niet tussen. De vrienden van de PVDA spelen het daar anders: ‘relaties van hetzelfde geslacht zijn legaal, maar de autoriteiten accepteren ze niet omdat ze in strijd zijn met de fatsoen- en obsceniteitswetten, en niet te verzoenen zijn met de socialistische levensstijl’.

Dus, D’Haese en C°, zwijgen is de boodschap.

%d bloggers liken dit: