Illegale Rwandees, die vorig jaar de kathedraal van Nantes in brand stak, voorlopig vrij was, vermoordde nu een priester in de Vendée.

De moordenaar en de paus

Emmanuel Abayisenga, een Rwandese ‘vluchteling’, die vorig jaar de kathedraal van Nantes in brand stak, maar in afwachting van zijn proces vrijkwam, vermoordde nu een priester die hem nog onderdak verschafte.

Leg maar eens uit hoe een illegale immigrant die het bevel heeft gekregen het land te verlaten, in staat was de kathedraal van Nantes in brand te steken en enkele maanden later naar de Vendée te gaan om een priester koelbloedig te vermoorden. “In Frankrijk kun je een illegale immigrant zijn, een kathedraal in brand steken, nooit worden uitgezet, en dan een nieuwe misdaad begaan door een priester te vermoorden,” zei RN-partijvoorzitter Marine Le Pen.

De man stond bovendien onder ‘gerechtelijke controle’, als we de media moeten geloven. Maar goed, het maakt allemaal niet veel uit: morgen zal hij toch als onevenwichtig worden voorgesteld door het regime, medeverantwoordelijk voor die moord.

RVW

%d bloggers liken dit: