Je verzint het niet (2)

In Oostenrijk werden in juni vier Afghanen tussen 16 en 23 jaar geïdentificeerd en gearresteerd wegens het drogeren, verkrachten en vermoorden van een 13-jarig Oostenrijks meisje.

Persconferentie

Een ‘journalist’ vroeg de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer, die aanwezig was op de persconferentie: “Mijnheer de minister, het vermoeden van onschuld is ook hier van toepassing. Dit zijn asielzoekers die in hun land van herkomst alleen oorlog hebben gekend. Ongeacht wat ze gedaan hebben, zou Oostenrijk niet nog meer trauma’s bij die ‘jongeren’ mogen veroorzaken ? De vraag rijst of u genoeg geeft om jonge Afghanen?”

En neen beste mensen, dat is geen wansmakelijke grap.

En hoe reageerden de feministische manwijven ? Het Observatorium voor de Journalistiek meldt dat ‘een twintigtal activisten van de feministische groepering Alerta Feminista’ hebben ingebroken in het gebouw van de Oostenrijkse krant Österreich24. De actie was bedoeld om de zogenaamde ‘seksistische en racistische’ berichtgeving over de feiten van de Afghanen aan de kaak te stellen. Met andere woorden: het geven van de namen en de herkomst van de moordenaars.

De zelfhaat en de liefde voor al wat vreemd is, bereikt hier wel een hoogtepunt. Die linkse troela’s zien nog liever hun dochters gedrogeerd, verkracht en vermoord worden, dan de oorzaken, de ongecontroleerde migratie, aan te klagen.

RVW

%d bloggers liken dit: