Laat u niets wijsmaken


Natuurlijk had Schauvliege (CD&V) gelijk wanneer ze vertelde dat heel dat klimaatgedoe gemanipuleerd wordt. Dat verhaal over de Staatsveiligheid laten we natuurlijk voor haar rekening

De linkse media – een mooi voorbeeld van pleonasme – hebben beslist dat de verkiezingen van 26 mei over het klimaat zullen gaan.   Ze krijgen daarbij de volle steun van de cultuur-  en onderwijssector en de vele NGO’s, jeugdbewegingen en vakbonden die dit landje rijk is. Geen week, geen dag, geen uur, gaan voorbij of de klimaatzenders,  VRT en VTM, weten er wel iets over te vertellen. Activistische VRT-programma’s zoals TerZake, De Afspraak of Pano, laten ‘wetenschappers’ en kinderen aan het woord die zowaar het einde van de wereld aankondigen als we ons biefstukje, ons dieselwagentje of ons citytripje naar Barcelona niet bannen. Van Greenpeace, een clubje van linkse parvenu’s, mogen we nog 27gr vlees per dag per persoon eten.  

De jongens en meisjes van de Reyerslaan verbergen hun sympathieën voor de klimaatreligie zelfs niet meer:  “We zijn dan ook op zoek gegaan naar een manier om het onderwerp (klimaat)  ‘nog meer’ op de kaart te zetten” (netmanager van Canvas Olivier Goris). Vervang het woord klimaat even door migratie en het kot zou te klein zijn.

Angst voor het thema ‘migratie’

Had het Vlaams Belang het Marrakeshpact niet in de aandacht gebracht,  men had het geruisloos ondertekend, zelfs door de N-VA die nadien met veel bravoure ontslag nam uit de regering, zogezegd wegens dat ‘onaanvaardbaar’ pact. Deze partij had immers aan alle voorbereidende werkzaamheden deelgenomen, zonder de minste kritiek. De reisjes van Jambon (N-VA) en Francken (N-VA) naar Marrakesh kwamen voldoende in de aandacht. Kwam nog bij dat meer dan 150.000 Vlamingen de anti-Marrahesh-pact van het Vlaams Belang ondertekenden en 8.000 Vlamingen in Brussel betoogden.

Bij de N-VA, dat bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen al honderdduizenden stemmen verloren zag gaan ten voordele van het Vlaams Belang, verloren ze de pedalen en stapten uit de regering.

Het regime en mediavazallen zagen het allemaal met lede ogen aan. Het thema migratie stond immers ‘opnieuw’ op de agenda. Daar moest natuurlijk iets aan gedaan worden.  Vandaar de waanzin die we nu al enkele weken moeten ondergaan.

Sinds enkele weken spijbelen duizenden kinderen en pubers tegen de klimaattoestanden.  De onwettige afwezigheid, inbreuken op de leerplicht, worden door leerkrachten en politici zelfs aangemoedigd.

Het klimaat is een ideologie geworden, een reddingsboei voor Groen en enkele linkse partijen. Laat u daaraan niet vangen.

Wij laten de natuur haar werk doen. Er zijn immers warmere en koudere periodes door de eeuwen heen.

https://www.climategate.nl/2018/02/standpunt-en-nu-dan-heen-oh-toch-heen /span

%d bloggers liken dit: