Mathieu Michel…. Wie?

Mathieu Michel!  Wie? Ja, Mathieu is nog een zoon van de profiteursfamilie Michel (MR). Hij is de zoon van Louis en broer van Charles. Hadden Louis en zijn vrouw Martine het op voorhand geweten, ze hadden nog meer hun best gedaan om zonen te verwekken. In de parlementen, regeringen of elders, kan er immers altijd een Michelleke bij.

Voor wie het niet zou weten, Mathieu is onze federale staatssecretaris voor ‘Digitalisering, belast met Administratieve Vereenvoudiging, Privacy, Regie der gebouwen en de Federale Culturele Instellingen, toegevoegd aan de eerste minister’ (veel geblaat voor weinig wol)

Wees gerust, er is echt niets mis met uw mentale gezondheid als u die perfect ééntalige Waal niet kent. Men hoort of ziet hem zelden of nooit. Nu heeft hij wel een voorstel uit zijn mouw getoverd: het perfect functionerende ‘ITSME’ wil hij vervangen door een staatsapplicatie.  Het ligt op zijn lever dat ITSME een privé-instelling is. Hij zou liever zien dat de staat dat voor zijn rekening neemt, wat toch raar is voor liberaal. Natuurlijk, zo komt de man ook eens in het nieuws, en misschien nog belangrijker, dan kunnen ze ons nog beter controleren.

RVW

%d bloggers liken dit: