Missie 2024 en Tom Van Grieken

Toen u me in oktober 2014 het vertrouwen gaf, zegde ik u – naar de woorden van onze stichter Karel Dillen – dat ik u geen rozentuin kon beloven. Dat de weg omhoog uit het dal niet over rozen zou lopen. Dat het geen wandeling door het park zou worden, maar dat ik rotsvast geloofde in de toekomst van onze partij. Vijf jaar en ettelijke liters bloed, zweet en tranen later kunnen we met trots zeggen: wij hebben woord gehouden. Wij hebben ons de voorbij vijf jaren opnieuw in de politieke arena geknokt. Het Vlaams Belang staat er weer. Sterker dan door de grootste optimist geloofd. En sterker dan door de grootste tegenstander gevreesd.

24,9 procent

In een recente peiling van VTM en Het Laatste Nieuws klimt onze partij tot 24,9 procent van de stemmen. Hiermee kroont het Vlaams Belang zich virtueel tot grootste partij van Vlaanderen en bij uitbreiding van het land. Het is nu zaak dit politieke marktleiderschap te verzilveren. Dat betekent een kordaat migratiebeleid waardoor er ruimte ontstaat voor een socialer beleid voor onze mensen.

Om dat te realiseren moeten we de volgende keer met nog meer kracht en overtuiging aan het stuur trekken. Daarom startte ik op onze strijdmeeting in Gent de ‘Missie 2024’ op. In 2024 moeten wij de grootste partij worden. Enkel zo worden wij ‘incontournable’ en enkel zo kunnen wij de Vlamingen een beleid geven waar onze mensen op de eerste plaats komen.

%d bloggers liken dit: