Noteer alvast: manifestatie in Aalst op 1 mei 2017 om 11u30

Terwijl bepaalde ministers verkondigen dat u boven uw stand leeft, graaien de traditionele systeempolitici als nooit tevoren. Als de saga rond de intercommunales één ding duidelijk heeft gemaakt, is het wel dat de kloof tussen de Wetstraat en de Dorpsstraat dieper is dan ooit tevoren.

Ex-schepenen die niet meer weten dat er 30.000 euro op hun rekening werd gestort, een Kamervoorzitter die bovenop zijn wedde van 305.000 euro nog gretig bijverdient en gemeenteraadsleden die er naast hun dagtaak 58 mandaten op nahouden. Het is maar het topje van de ijsberg van de lelijke graaicultuur die in dit land heerst. In een land waar 1 op 7 mensen de eindjes niet meer aan mekaar kan knopen, de koopkracht als enige in Europa daalt en de staatsschuld Zuid-Europese proporties aanneemt, is zoiets wraakroepend. Wie dacht dat de ‘kracht van verandering’ schoon schip zou maken met de Belgische zelfbedieningspolitiek, komt bedrogen uit.

Aangezien de Dag van de Arbeid naast een feest- ook en vooral een sociale strijddag is, neemt het Vlaams Belang het politieke profitariaat in het vizier. Maar bovenal zetten we onze sociale eisen in de verf. Zo blijft de sociale dumping in de transport-, bouw- en dienstensector welig tieren en worden duizenden laaggeschoolde Vlamingen uit de markt geprijsd door de talloze nieuwkomers die we de afgelopen twee jaar ontvingen. Voor die Vlamingen staat het Vlaams Belang op 1 mei op de barricaden! Samen met u, schouder aan schouder.

Wanneer
Maandag 1 mei 2017 om 11u30

Waar
op het Werfplein in Aalst

Wie
met toespraken van Tom Van Grieken & Guy D’haeleseer

Wat
animatie, muziek, diverse eetkraampjes, …

Hoe
Gratis bussen naar Aalst en terug. Inschrijven verplicht via www.vlaamsbelang.org/1mei

%d bloggers liken dit: