Ramadan bloedbad

“De Italiaanse journalist Giulio Meotti concludeert dat Europa zich nog steeds niet realiseert dat de vele terreuraanslagen niet op zichzelf staan, maar onderdeel zijn van een oorlog die de islam tegen ons voert”

Druppelsgewijze genocide’ op christenen door moslims  – ‘Europa reageert nog steeds met kaarsen en teddyberen, en stelt de vijand boven het eigen volk’ – Frankrijk 2016: 949 aanvallen op kerken, 96% gepleegd door moslims


Egyptische christenen treuren nadat hun familieleden en gezinnen bij het zoveelste islamitische bloedbad zijn vermoord.

De massamoord op de 29 christenen afgelopen vrijdag tijdens ramadan in Egypte door ISIS blijkt (weer) een religieus bloedbad te zijn geweest. De media berichtten dat de terroristen de bus met christelijke pelgrims onder vuur hadden genomen. In werkelijkheid werden de passagiers gedwongen uit te stappen. Vervolgens moesten ze hun geloof in het evangelie van Jezus Christus afzweren en zich bekeren tot de islam. Alle christenen weigerden, ook de kinderen, waarop ze één voor één door hun hoofd of keel werden geschoten. Eerder dit jaar kwamen op Palmzondag 46 christenen om het leven tijdens twee bomaanslagen op Koptische kerken. Net als de aanslag van afgelopen vrijdag werden ook deze opgeëist door ISIS. De Egyptische luchtmacht bombardeerde als vergelding voor de aanslag enkele moslimterroristenkampen in de Sinaï woestijn.

‘Terroristen aanbidden niet God, maar de dood’

Paus Franciscus bad zondag op het St.Pietersplein dat God ‘deze moedige getuigen, deze martelaren, in Zijn vrede welkom heet, en de harten van de terroristen bekeert.’ Een dag eerder herhaalde hij zijn eerdere uitspraak dat er meer christelijke martelaren dan ooit eerder in de geschiedenis zijn. De statistieken geven hem gelijk; wereldwijd werden vorig jaar zo’n 90.000 christenen enkel vanwege hun geloof vermoord, in minstens 90% van alle gevallen door moslims.

‘Terroristen aanbidden niet God, ze aanbidden de dood,’ had president Donald Trump nog gezegd in zijn toespraak voor 55 leiders van de islamitische wereld eerder vorige week. Hij was de eerste president die de moslimlanden openlijk opriep om actief de radicalisering van hun onderdanen te bestrijden. ‘We hebben één doel dat alle bedenkingen overstijgt, en dat is de overwinning over het extremisme, en het bedwingen van de terroristische krachten.’ (1)

Christenen in bijna alle moslimlanden het doelwit

Die islamitische staten werken daar tot nu toe bepaald niet aan mee. Zo werd in Pakistan een bejaarde christen door de overheid beschuldigd van ‘godslastering’, omdat hij volgens de imam de Koran zou hebben beledigd. Daar staat in Pakistan de doodstraf op. De 106 moslims die in 2013 een compleet christelijke dorp hadden platgebrand werden ondanks 80 getuigenverklaringen echter vrijgesproken.

In de meeste moslimlanden, ook in de zogenaamd ‘gematigde’, worden voortdurend christenen vermoord, wat auteur-journalist Raymond Ibrahim een ‘druppelsgewijze genocide’ noemt. In het Egyptische Al-Arish, waar één van de genoemde bomaanslagen plaatsvond, werden dit jaar in nog geen maand tijd de volgende moorden gepleegd:

* 30 januari: Een 35 jarige christen wordt in zijn kleine winkel doodgeschoten door drie mannen, die vervolgens voor de ogen van zijn doodsbange vrouw en jonge zoon aan tafel gaan zitten en een zak chips openrukken;

* 13 februari: Een 57 jarige christen wordt doodgeschoten nadat hij probeert te voorkomen dat zijn jonge zoon op klaarlichte dag in een drukke straat wordt ontvoerd. De jongen is spoorloos verdwenen;

* 16 februari: Een 45 jarige christelijke leraar is aan het werk in zijn schoenwinkel als hij plompverloren wordt doodgeschoten door binnenkomende mannen;

* 17 februari: Een 40 jarige christelijke arts wordt in zijn auto tot stoppen gedwongen en vervolgens doodgeschoten. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter;

* 22 februari: ISIS sympathisanten vermoorden een 65 jarige christen, en ontvoeren en martelen zijn 45 jarige zoon, waarna ze hem levend verbranden, en zijn overblijfselen bij een schoolplein dumpen;

* 23 februari: Een christelijke loodgieter wordt thuis voor de ogen van zijn vrouw en kinderen doodgeschoten.

De lijst voor alleen al Egypte, waar nog steeds zoveel Westerlingen argeloos op vakantie gaan, kan oneindig worden aangevuld.

In Pakistan worden talloze christelijke meisjes en jongens straffeloos verkracht door moslims, en kwamen bij de zoveelste bomaanslag 14 christenen om het leven; in West Afrika worden christelijke meisjes ontvoerd en gedwongen genitaal verminkt (‘besneden’); in de Centraal Afrikaanse Republiek en Congo worden kerken verwoest en christenen geterroriseerd en/of vermoord; in Iran en Soedan worden tientallen historische kerken vernietigd zonder dat de UNESCO er ook maar iets aan doet; Nigeria, waar al minstens 900 kerken zijn verwoest, is volgens de VS het ergste land om christen te zijn; de moslim die op nieuwjaarsdag het vuur opende in een Istanbulse nachtclub gaf toe dat hij zoveel mogelijk christenen wilde vermoorden….

Christenvervolgingen hebben ook Europa bereikt

Inmiddels hebben de christenvervolgingen ook ons eigen werelddeel bereikt. In Frankrijk, waar de grootste Europese moslimminderheid leeft, worden 90% van alle religieus gemotiveerde aanvallen uitgevoerd op christenen. Vorig jaar waren 949 kerken het doelwit van een aanval. De autoriteiten identificeerden 14 ‘mogelijke satanisten’ en 25 ‘anarchisten’. Alle overige werden heel politiek-correct niet benoemd, omdat ze door volgelingen van islam werden gepleegd. (2) (3)

Dit gebeurt ook dagelijks in zowel grote als kleinere Duitse steden en plaatsen. In Dülmen ging er in 2016 ‘geen dag voorbij’ zonder een aanval op christelijke symbolen zoals beelden. De daders: moslimmigranten, maar dat mag van de overheid niet door de politie en media worden geschreven.

De Italiaanse journalist Giulio Meotti concludeert dat Europa zich nog steeds niet realiseert dat de vele terreuraanslagen niet op zichzelf staan, maar onderdeel zijn van een oorlog die de islam tegen ons voert. ‘Maar klaarblijkelijk zijn we er nog steeds niet klaar voor om onze masochistische benadering, die de vijand boven ons eigen volk stelt, los te laten… We bestrijden malaria en honger in Afrika, maar strijden niet voor onze eigen beschaving? Hebben we het al opgegeven?… Blijven we terugvechten met kaarsen en teddyberen?’ (4)

Opzettelijk blootstellen aan vervolgingen is niet christelijk

Alle argeloze christenen in Nederland die nog steeds denken dat het binnenhalen van onbeperkte aantallen moslimmigranten met liedjes, cadeautjes en hugs de enige juiste ‘christelijke’ manier is, zouden eens naar al die landen moeten kijken waar moslims een steeds grotere groep worden en de baas worden, en vooral naar de vele honderdduizenden van hun broeders en zusters die alleen al in de afgelopen paar jaar werden vermoord vanwege hun geloof, en de miljoenen die dagelijks gebukt gaan onder discriminatie, racisme, onderdrukking en vervolgingen.

Nergens in de Bijbel staat dat je jezelf en je gezin opzettelijk moet blootstellen aan gevaar en vervolgingen. Het zo vaak misbruikte ‘hebt uw vijanden lief’ betekent niet dat u uw vrouw of dochter maar moet laten verkrachten zonder hen te beschermen, of uw huis, bezittingen en land maar moet overgeven aan iedereen die het maar wil pakken. In één van Zijn vele gelijkenissen gaf Jezus Christus zelf dit voorbeeld: ‘Maar weet dit: Als de heer des huizes geweten had, op welk uur de dief zou komen, hij zou in zijn huis niet hebben laten inbreken.’
(van Xander nieuws)

%d bloggers liken dit: