Teken van leven X: herneming activiteiten

Vlaamse vrienden, senioren in het bijzonder,

We hebben terug perspectief voor de nabije toekomst als “verenigingsvereniging”…

Halt!

Een woordje uitleg want ’t is alweer lang geleden dat we dat nog eens gaven en schrijver dezes heeft er altijd plezier in om iets “onuitlegbaars” toch uit te leggen. En er zijn ook tal van nieuwe lezers…

“Verenigingsvereniging”: Seniorenforum kent geen leden want Seniorenforum is een organisatie binnen het Vlaams Belang met als eerste en enige opdracht: activiteiten te organiseren voor ALLE 60plussers.

Vandaar dat onze activiteiten altijd openstaan voor elkeen. We zullen nooit vragen naar een partijkaart, iedereen is welkom! Zodoende verenigen we de deelnemers gedurende de duur van de activiteit: “verenigingsvereniging.”

In de provincie zijn er vandaag drie afdelingen actief: Mechelen, Grobbendonk en Antwerpen. Die laatste is naast organisator in en rond de stad A’pen ook de coördinator van de provincie. In de loop van de komende maanden gaan we actieve afdelingen opstarten in andere gemeenten, als daar een gezonde werking mogelijk is. Moesten er onder jullie, trouwe lezers van deze schrijfsels, zich mensen aangesproken voelen om mee de kar te trekken, u kent ons adres: seniorenforumantwerpen@telenet.be.

Koken kost geld. En toch vragen we (Grobbendonk is een apart verhaal) geen lidgeld. Gemaakte kosten dekken we door een bescheiden bijdrage te vragen als we iets organiseren.

Een sociaal tarief, goed wetende dat mensen die in dit land een leven lang werkten daar niet echt via hun pensioen voor beloond worden.

En nu herneem ik:

Vlaamse vrienden, senioren in het bijzonder,

Stilaan hebben we terug perspectief voor de nabije toekomst als “verenigingsvereniging”.

De druk van tal van sectoren op de junta om de horeca te heropenen en om groepsactiviteiten in open lucht weer toe te laten neemt hand over hand toe. We gaan niet wachten tot de laatste inwoner van belgistan z’n tweede “spuitje van de Jos” gekregen heeft om er weer in te vliegen.

U zal dan deze “tekens” wel moeten missen, maar dat is een belachelijk kleine prijs voor wat we in de plaats gaan aanbieden: wandelingen en terrasjes doen, bezoeken aan musea, uitstappen naar steden, lezingen, brunchgesprekken…

“Je hebt er maandenlang naar uitgekeken…” (Gerard Cox, ‘ ’t is weer voorbij’)

ZONDAG 21 MAART 2021

VIRUSVEILIGE WANDELMIDDAG

Parking “Café De Trappisten”

Antwerpsesteenweg 496, WESTMALLE

Vertrek tussen 13.30 en 15.30.

Drie verschillende omlopen:

4,4 km – 6 km – 9 km

Bij vertrek ontvangt u de door u gekozen omloop

en een drankje*.

U wandelt in uw “bubbel”, op veilige afstand van elkaar.

Het is géén groepswandeling.

Bijdrage in de kosten: 5 euro p p, ter plaatse.

Inschrijven verplicht via een e-post naar

seniorenforumantwerpen@telenet.be

*Mocht de horeca al weer open zijn, dan ontvangt u een drankbonnetje voor een drank naar keuze in “De Trappisten”.

Intussen:

Blijf gezond, en doe alles om gezond te blijven: we zijn al zo ver geraakt!

Namens uw provinciaal bestuur:

een gelukkige voorzitter, Dirk Van Onckelen

%d bloggers liken dit: