Teken van leven XX: ‘Wij, heren van Zichem’….

Vlaamse vrienden, senioren in het bijzonder,

alweer dwingt het Chinees virus ons om ons zomerprogramma aan te passen.

Omdat de huidige “Heren van Zichem” voorzichtigheid hoog in het vaandel voeren hebben ze ons laten weten dat een groepsbezoek op zondag 8 augustus voor hen te vroeg komt. We vinden dat bijzonder jammer, omdat in de voorgaande contacten hiervan nooit melding werd gemaakt en we vandaag haast zo goed als normaal weer met elkaar kunnen omgaan.

Uiteraard krijgen diegenen die al ingeschreven waren hun geld teruggestort op hun rekening.

Nu vrijdag, voorafgaand aan de SENIORENCANTUS, komen we met ons bestuur samen om een mogelijk alternatief voor 8 augustus te bekijken en een latere datum voor ons bezoek te bepalen.

Wat de SENIORENCANTUS (vrijdag 25 juni om 16.00 uu)  en het BRAADFEEST/SPORENVIERING (zaterdag 2 juli, vanaf 17.00 uur)  betreft, beiden in GROBBENDONK, laat Guy ons weten dat er werken zijn…

OPGEPAST: werken in Grobbendonk aan de Lindekens. Vanaf de afrit 20 van de autostrade kan men niet rechtstreeks naar Grobbendonk rijden (dus ook niet vanuit Herentals).                                                                                           

Vanuit het Antwerpse is het beter afrit 19 (Massenhoven) te nemen. Hier dan richting Lier volgen (+/- 1 km) tot aan de eerste afslag naar links. Deze baan altijd rechtdoor blijven volgen en dan kom je automatisch in Grobbendonk centrum uit.

Mensen die met de bus komen: die volgt de normale route. Voor wie de afstand bushalte-Huize Machteld te voet te ver is voorzien we een “pendeldienst”: even een belletje naar 0486 438 001 en “busje komt zo”.

SENIORENCANTUS: Hilde Wagemans vraagt dat zij die over een VNJ-ZANGBUNDEL of een STUDENTENCODEX (liederboek) beschikken, deze meebrengen! ! !  Men zegge het voort (zingen mag ook) . 

Staan verder op het programma:

V L A A M S E    E L F D A A G S E  –  B R A A D F E E S T !

VRIJDAG 2 JULI vanaf 17.00 uur organiseert VSF Kempen – Grobbendonk i s m regio Antwerpen een “BRAADFEEST” in het kader van de Vlaamse Elfdaagse.

Bij een lekker stukje vlees en een fris pintje kan u in de tuin van “Huize Machteld” te Grobbendonk luisteren naar een strijdrede van schrijver dezes.

Gelukkig is er dus dat pintje en dat vlees: tenminste één reden om snel in te schrijven aan de prijs van 13 euro voor 26 juni via vsf.kempen.grobbendonk@telenet.be of 0486 438 001 en via seniorenforum.antwerpen@vlaamsbelang.org  of 0495 827 607.

F A M I L I A L E    F I E T S T O C H T  !

Schoten – Brasschaat – Schoten

ZATERDAG 10 JULI met vertrek om 14.00 uur, voorplein Kasteel van Schoten, Gemeentepark, hebt u de keuze tussen 2 afstanden: een familiale 26 km of een sportieve 42 km. Versier gerust uw fiets met een leeuwenwimpel, zwart-gele linten of wat u ook maar kan bedenken.

Bijdrage: 5 euro p p ( -16 jaar: gratis) Inschrijven tot 7 juli.

Ons adres: seniorenforum.antwerpen@vlaamsbelang.org of 0495 827 607

B E Z O E K   S C H O O N S E L H O F

VRIJDAG 20 AUGUSTUS verzamelen we om 14.00 uur aan de ingang ( Krijgsbaan/St. Bernardsesteenweg, Wilrijk) voor een wandeling op deze indrukwekkende dodenakker.

Hiermee sluiten we ons drieluik rond het Aktivisme gepast af.

Bijdrage 5 euro p p. Inschrijven tot 18 augustus. vsf.kempen.grobbendonk@telenet.be of 0486 438 001 en via seniorenforum.antwerpen@vlaamsbelang.org  of 0495 827 607.

Namens de bestuursploeg van Seniorenforum Antwerpen,

Dirk Van Onckelen, voorzitter.

%d bloggers liken dit: