Vader slachtoffer Bataclan huilt niet mee met de (politiekcorrecte) wolven

Zes jaar na de bloedige terreuraanslagen in de concerthal Bataclan en bij het voetbalstadion Stade de France is in Parijs onlangs de zaak begonnen tegen de enige nog levende dader, Salah Abdeslam, en dertien medeverdachten. Waar bij veel nabestaanden van deze beestachtige slachtpartij een soort Stockholmsyndroom is ontstaan, is Patrick Jardin, die zijn dochter verloor, erg combattief.  Hij haat de moordenaars van zijn dochter, en iedereen mag het weten.

Patrick Jardin

De linkse ‘kwaliteitskrant’ Le Monde, door generaal de Gaulle ooit l’ Immonde (laags, immoreel) genoemd, valt Patrick Jardin aan. Patrick Jardin is de vader van een jong meisje dat door een islamcommando werd afgemaakt in de Parijse Bataclan. Ze vallen de man aan omdat hij overal vertelt dat hij de moordenaars van zijn dochter haat.

“Het is waar dat ik die moordenaars haat, zegt Patrick: “ Wat is het tegenovergestelde van haat? Liefde ? Kan een man die die naam waardig is, houden van de smeerlappen die zijn dochter vermoordden? Haat noch liefde koesteren is onverschillig zijn, en hoe kan iemand onverschillig zijn tegenover zijn vermoorde kind”?

“Misschien zou de journaliste van Le Monde, Stéphanie Marteau, die zo vrij was om een smerig artikel over mij te schrijven, het niet erg vinden als haar eigen kinderen vermoord werden.  Als ze op een dag hetzelfde zou overkomen als mij – niet erger en niet minder – verandert ze misschien van gedachten, maar dan is het te laat”.

Politiek

“Nee, niet alleen de terroristen zijn verantwoordelijk voor dit bloedbad, maar ook de politici die vooraf niets hebben gedaan om het te voorkomen en die, toen de gijzelaars werden meegenomen, de politie hebben verboden in te grijpen om het bloedbad te stoppen. Een bloedbad dat twee en een half uur duurde voordat ze eindelijk de moordenaars konden neerschieten. Hoeveel slachtoffers hadden er kunnen worden gered als de soldaten van ‘L’opération Sentinelle’* bij het begin van de aanslag op de Bataclan hadden ingegrepen? Het kwaad triomfeert door de passiviteit van goede mensen. Door niets te doen hebben deze leiders zichzelf medeplichtig gemaakt aan deze aanslagen en zij zouden vandaag in de beklaagdenbank moeten zitten. Het is niet omdat wij weigeren oorlog te voeren in naam van vreedzame idealen dat de Islam zal ophouden oorlog tegen ons te voeren. Het droomt er al 1400 jaar van zijn sharia aan Europa op te leggen, maar in die tijd waren er mannen om voor ons land te vechten.

We zullen Abdeslam en al diegenen in de islam die onze beschaving willen vernietigen nooit veranderen. Aan de andere kant kunnen we onze ‘leiders’ vervangen. Zonder hun falen zouden de aanslagen niet hebben plaatsgevonden”.

Och ja, ook dit nog: Patrick Jardin wordt door de Franse staat als staatsgevaarlijk beschouwd (Fiche S)

*Opération Sentinelle is een Franse militaire operatie met 10.000 soldaten en 4.700 politieagenten en gendarmes die zijn ingezet sinds de nasleep van de aanslagen in Île-de-France in januari 2015, met als doel de veronderstelde gevoelige ‘punten’ van het grondgebied te beschermen tegen terrorisme

Het journalistje

RVW

%d bloggers liken dit: