Vandaag, 23 april, is het WERELDBOEKENDAG!

Mooie gelegenheid om eens in de tuin, op het terras of op het balkon in het zonnetje of in de schaduw een boek te lezen.

Ik denk dat nogal wat senioren nog over een “huisbibliotheek” beschikken, ik hoop het alleszins, en neen, de bijgevoegde foto’s zijn niet die van de bibliotheek ten huize van…šŸ™‚ .

Waar boeken zijn, zijn lezers. Waar lezers zijn, kunnen schrijvers zijn, Waar schrijvers zijn, ontstaan er nieuwe teksten.

Met “SALON TOVERBERG” willen we u allen aansporen om eens iets te schrijven over een boek dat u bijgebleven is, dat u ontroerde, dat u vrolijk stemde, dat u meenam in het verhaal of dat u meenam op reis. En dat kan vanalles zijn: romans, poĆ«zie, politieke memoires, feitenboeken (fiction) als verzinsels (non-fiction), verhalen… gekend of ongekend.

Er is geen oordeel, er is geen kritiek, er komt geen “moeten”
aan te pas: het is een vrijblijvende uitnodiging om een “ideale bibliotheek” samen te stellen, in een eerste fase virtueel.

Laat ons weten welk boek in die bibliotheek niet mag ontbreken en waarom. En dat hoeft niet een enkel boek te zijn, dat mogen er meerdere zijn. Komt u met Ć©Ć©n zin toe, zeer welkom, hebt u er 100 voor nodig, even zeer welkom.

We verwachten uw teksten op ons gekend adres::
seniorenforumantwerpen@telenet.be

Hoe de bibliotheek groeit zal u kunnen volgen via mail en via deze pagina.

Alvast dank voor uw schrijfsels en voor nu… lezen maar!

%d bloggers liken dit: