Volgens UNIA heeft de burgemeester van Aalst de doodsbedreigingen uitgelokt

De burgemeester van Aalst heeft doodsbedreigingen gekregen na de vaudeville rond carnaval en de zeer lange tenen van de Joodse gemeenschap en de politiekcorrecte meute.

“Terwijl ik er alles aan heb gedaan om ervoor te zorgen dat we respectvol met elkaar zouden omgaan”, zegt burgemeester D’Haese. Volgens Unia, waarvan Els Keytsman mede de leiding heeft, “ is dat laatste niet waar”: ‘eigen schuld, dikke bult’

Els Keytsman

Maar wie is die Els Keytsman, hoofd van de GEDAPO (Gedachtenpolitie) UNIA, die zich die pretentie aanmeet en constant op de loer ligt.

Vanaf 1999 werkte Keytsman achtereenvolgens op de kabinetten van Magda AelvoetJef Tavernier en Adelheid Byttebier, allen Groenen.

Misschien waren die kabinetten niet militant genoeg, want ze ging voor de partij zelf werken, voornamelijk rond ‘klimaatopwarming’. Zelf zetelde ze tussen 2002 en 2008 voor Groen in de gemeenteraad van Aalst.

In januari 2008 stapte ze uit de partijpolitiek om diensthoofd te worden van de Politieke Dienst van Oxfam Wereldwinkels. In die maand werd ze ook voorzitter Trekkersgroep ‘Aalst Fairtrade Gemeente‘ en lid van de redactieraad van het tijdschrift Oikos.

In maart 2010 werd ze directeur van de Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Op 1 februari 2016 werd Els Keytsman aangesteld als codirecteur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum, sindsdien actief onder de naam Unia.

Een parcours om elke linkse jaloers te maken, nietwaar? Het is maar dat u weet waar uw belastinggeld naar toegaat.

%d bloggers liken dit: