Voor Hilde Sabbe (One.Brussels-SP.A) moeten LEZ-boetes beter geïnd worden !

Kent u ze nog, Hilde Sabbe, dat vervelend mens dat nog voor De Morgen, HLN en Apache mocht schrijven? Bij de laatste verkiezingen stond de goede vriendin van Abou Jahjah op de lijst One.Brussels-SP.A voor het Brussels Parlement. Hoewel ze met haar 620 voorkeurstemmen niet verkozen geraakte, zetelt ze toch als opvolgster van Pascal Smet. Nu gaat moeders slimste zich ook met de LEZ bemoeien.  Niet om het asociale ervan aan te klagen, neen hoor. Ze is van mening dat de boetes beter geïnd moeten worden.  “Het aantal boetes ging het afgelopen jaar omhoog en kan in de toekomst verder toenemen zodra de LEZ strenger wordt en er meer wagens gaan onder vallen. Als boetes alleen worden uitgeschreven, maar niet geïnd, hebben ze geen effect”, stelt Sabbe.

Terwijl de tweezakkerige socialisten de LEZ her en der in vraag stellen, wil Sabbe de kleine man nog meer gaan koeioneren.

Van begin 2019 tot eind januari 2020 zijn er 10.311 boetes uitgedeeld, goed voor een bedrag van 3,6 miljoen euro, waarvan 1,8 miljoen euro werd geïnd. Het grootste deel daarvan kwam uit Vlaanderen

De ‘intelligente’ Sabbe mengde zich in het verleden ook in het debat over sjoemelaar (Samu Social) Yvan Mayeur, de inmiddels afgezette burgemeester van Brussel.

%d bloggers liken dit: