Een cadeautje van de EU: ‘348 miljoen euro op bankkaarten van asielzoekers’!

De gepensioneerden met een minimumpensioen,  de kleine salarissen en sociaal zwakkeren, zullen het kunnen appreciëren.

Wat te denken van de nieuwe maatregel dat het EU-clubje woensdag de wereld instuurde?

Tijdens een persconferentie verklaarde de Cyprioot Christos Stylianides(1958- ), Europees commissaris voor Humanitaire Hulp en Crisisbeheersing, dat de EU 348 miljoen euro gaat uitdelen aan Syrische asielzoekers die in Turkije verblijven.  Ze krijgen allemaal een kredietkaart, waardoor ze voortaan de ‘prioriteiten’ van hun uitgaven zelf kunnen bepalen.  Volgens Stylianides, die in 1999 de Cypriotische Regering moest verlaten wegens corruptie, is dat een revolutionaire maatregel. Een ‘geldverslindende revolutionaire’ maatregel dan wel!  Dat bedrag komt nog eens bovenop de al beloofde 5 miljard euro, dat aan Turkije beloofd werd.  Gezien de lidstaten de EU betoelagen, is dat ook uw belastinggeld dat daarvoor gebruikt wordt.

Dat we niet hoog oplopen met de huidige Europese Unie is een understatement, zoveel is zeker.  Maar geef toe, daar zorgen ze zelf voor.  Dat kransje wereldvreemde grootverdieners doet er alles aan om het de doorsnee Europeaan onmogelijk te maken en op de zenuwen te werken.

Ons mooie Oude Europa kreunt onder hun beleid, voor zover we van een beleid kunnen spreken.  Het wordt hoogtijd dat de Europeanen  de Juncker’s, de Schulz’en en de Vrhfstdt’s, terechtwijzen en naar huis sturen.  Zo kan het immers niet verder.

Er is maar een partij die zich EU-kritisch opstelt, het Vlaams Belang.  Denk daaraan bij de volgende verkiezingen.

Tixierkekartvisa