Tom Van Grieken en Félice verwachten zoontje (uit GVA)

Tom Van Grieken wordt voor het eerst papa. Dat heeft de Vlaams Belang-voorzitter (33) zelf bekendgemaakt onder meer op zijn Instagram-account. Als alles goed gaat, bevalt zijn Nederlandse echtgenote Félice (28) eind oktober van hun eerste kindje, een jongen.

De toekomstige ouders zijn vorig jaar in september in intieme kring getrouwd en al een tijd bezig met het inrichten van de kinderkamer in hun woning in Schoten-Deuzeld. Omwille van de coronamaatregelen moet de politicus zijn echtgenote, die architecte is, voorlopig wel alleen naar de gynaecoloog laten gaan. “Maar via filmpjes van de echografieën heb ik het kloppend hartje van ons kindje toch al kunnen zien en horen”, zegt Van Grieken.

Die wordt overladen met gelukwensen op zijn sociale media-kanalen. Alleen al de foto van hem, zijn vrouw stralend bij de echo werd tot dinsdagmiddag al 27.000 keer geliket. “Maar van de kant collega-politici uit andere partijen, bleef het tot dusver heel stil”, laat de partijvoorzitter fijntjes weten.

Het toekomstig ouderpaar wilde hun stille huwelijk van vorig jaar in 2020 graag met meer luister, een groot feest en een ceremonie in de kerk overdoen, maar door de coronacrisis zal dit pas kunnen na de geboorte van het jongetje, wellicht in 2021.

%d bloggers liken dit: