Nog maar eens gaat de N-VA plat op de buik!

Ook N-VA heeft toegegeven aan de roetpieten en Sinterklaas zonder kruis op de mijter. Enkel Vlaams Belang blijft bij de les en blijft als overgebleven politieke partij onze kindertraditie gelukkig nog wel verdedigen. 
Ondanks de zet van Staatssecretaris Theo Francken om onze Sinterklaas niet te veranderen heeft zijn partij toch besloten mee te buigen met de linkse partijen. Volgens N-VA ‘behouden we de traditie maar gaat het mee met zijn tijd’. Op Twitter is hier een grote discussie over ontstaan nadat de partij haar redenering bekendmaakte. 
Je kan dus eigenlijk ook gewoon zeggen dat N-VA plat op de buik gaat voor de linkse partijen. Roetpieten en aangepaste Sinterklaas komt zelfs niet verder van burgers, enkel en alleen van de extreem linkse partij PVDA Nederland en is door de Belgische linkse partijen in ons land opgedrongen. Met behulp van de Vlaamse staatszender die duidelijk en opmerkelijk een linkse propaganda voert gebruikt hiervoor haar middelen om kinderen in de war te brengen. Volgens N-VA gaat het maar over een kinderfeest maar Vlaams Belang is duidelijker: Het gaat niet alleen over Sinterklaas! Het gaat ook over aangepaste kerstmarkten, Pasen dat geneutraliseerd wordt en en nog veel meer. Allemaal zaken die via de linkse propaganda in onze maatschappij worden opgedrongen en Vlaams Belang blijkt de enige partij te zijn in Vlaanderen te zijn die bij het gezond verstand blijft. 
Lees meer nieuws via VPVB+
%d bloggers liken dit: