Uw job is lucht voor Brussel’ !

De Vlaamse Volksbeweging wil betogen tégen de Vlaamse angst om de confrontatie aan te gaan. En tégen de Franstalige verrottingsstrategie, die erop gericht is Vlaanderen te chanteren met het verlies van duizenden jobs op en rond de luchthaven. We houden grote voorjaarsschoonmaak, waarbij we drogredenen en valse schaamte genadeloos wegschrobben en met veel goesting de confrontatie op het scherp van de snee opzoeken: er rolt vanuit Brussel een Franstalig offensief tegen Zaventem en dat willen we op voorhand de pas afsnijden. Met zwaar gezichtsverlies voor onze tegenstander. Want de aanval is de beste verdediging.

Nu zondag 23.04.17 organiseert VVB-TAK een “solidariteitswandeling” te Zaventem tegen de arrogantie van de Franstalige partijen en voor het behoud van jobs.

Slogan:

Uw job is lucht voor Brussel’.

Start betoging: station Zaventem om 15 uur

Het Vlaams Belang zal hiervoor nog mobiliseren in de loop van de week. Wij, senioren mogen niet achterwege blijven, willen we de werkgelegenheid van onze kinderen en kleinkinderen niet door de Franstalige arrogantie laten hypothekeren.

 Allen daarheen, zouden we zeggen