Vlaams Belang maakt nationale lijsten bekend

De partijraad van het Vlaams Belang keurde vandaag de lijsten voor de Kamer en het Vlaams Parlement goed voor de verkiezingen van 9 juni. “We trekken naar de verkiezingen met een team van uitstekende kandidaten”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “In juni moeten we de grootste partij worden om de Vlamingen eindelijk het Vlaamse en rechtse beleid te geven waar ze al jaren voor kiezen, maar nooit kregen. Het is tijd voor ander en beter met het Vlaams Belang.”

Vandaag werden de lijsten voor de Kamer en het Vlaams Parlement goedgekeurd door de partijraad van het Vlaams Belang. Eerder werden al een aantal topkandidaten aangekondigd, maar de lijsten worden nu verder vervolledigd. “We hebben gekozen voor een nieuw talent in elke top drie”, zegt Van Grieken. “Maar ook verderop de lijst staan veel nieuwe gezichten. We willen de kans bieden aan een hele generatie politieke beloften om zich te bewijzen.”

Het Vlaams Belang positioneert zich als het enige alternatief. “Als het huidige beleid wordt verdergezet gaan we de afgrond in”, vervolgt Van Grieken. “Er is maar één alternatief en dat is het Vlaams Belang. Wij zijn klaar om te besturen en de Vlamingen het Vlaamse en rechtse beleid te geven dat ze verdienen. Vlaanderen is er klaar voor.”