De Sint en zijn knecht, wie zijn ze echt?

Nu te bestellen bij Uitgeverij Egmont: 
De Sint en zijn knecht, wie zijn ze echt?


Sinterklaas en Zwarte Piet, dit legendarische duo maakt deel uit van onze geschiedenis, onze cultuur, ons collectief erfgoed. Het is hét kinderfeest bij uitstek, maar het laat ook volwassenen niet onberoerd. Want voor elk van ons blijft de periode waarin we vol ongeduld naar de komst van de Sint en zijn goedlachse knecht uitkeken magisch. Als we Sinterklaas tegenkomen, dan blijft hij ook voor ons volwassenen wat betekenen. Ergens worden we dan opnieuw zelf kind en begint ons eigen hart sneller te slaan.
Maar wie is Sinterklaas eigenlijk? En is Sint-Maarten echt zijn broer? Waarom is Zwarte Piet geen slaaf? En wat betekent dat? Dit en veel meer in dit stevig gedocumenteerd boek, uitermate geschikt voor iedereen wie nog vindt dat de mijter van Sinterklaas een kruis heeft en dat Zwarte Piet zwart is. Kortom, voor iedereen die dit mooie kinderfeest en deze mooie traditie in ere wil houden.

Bestel nu dit unieke boek voor slechts € 20,00 (inclusief gratis verzending).
Bestel nu “De Sint en zijn knecht, wie zijn ze echt?”
U kunt dit boek ook bestellen aan de prijs van € 20,00 door overschrijving op rekeningnummer BE73 1030 7669 7160 onder vermelding ‘Sintboek’.

Auteur: Wim Vangheluwe. Paperback, 302 pagina’s. 
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm.

%d bloggers liken dit: